Saturday, September 13, 2014

Șoc la Real Madrid! Carlo Ancelotti își face tactica pentru meciul cu Atletico după Chicharito Hernandez! Până în minutul 60 îi va încălzi scaunul lui Ronaldo iar apoi cel al lui Benzema până la schimbarea francezului!

Cu toții știm că potrughezul Cristiano Ronaldo vine după o accidentare iar, antrenorul Carlo Ancelotti, fiind îngrijorat non-stop de starea starului său s-a gândit că ar fi bine să fie sigur că Ronaldo nu poate lua o răceală din cauza scaunului rece pe care va sta după schimbare de aceea, a apelat la noul transferat Chicharito Hernandez. Atacantul mexican va avea rolul de a încălzi scaunul portughezului Cristiano Ronaldo până la schimbarea sa, deoarece acesta nu va prinde mai mult de 60 de minute din confruntarea împotriva celor de la Atletico ținând cont de ultimele evenimente și de nevoia Realului de Ronaldo. După înlocuirea portughezului cu un alt jucător, cel mai probabil nu Chicharito Hernandez, mexicanul va avea sarcina vitală de a încălzi și scaunul colegului său titular din atac Karim Benzema. Probabil pe undeva prin minutul 75-80 francezul va fi înlocuit cu Chicharito și se va bucura de scaunul cald lăsat de acesta.

Auzind ce are de făcut pentru meciul cu Atletico, Chicharito a comentat această tactică:


"Pentru astfel de confruntări am semnat cu Real Madrid, mă bucur că sunt aici și probabil experiența mea dar și vorbele bune spuse de Van Persie al cărui scaun a fost mereu cald la schimbarea sa au contat mult la venirea mea aici "

Translate