Saturday, September 20, 2014

5 meciuri pe care nu trebuie să le ratezi în acest weekend! Vezi ce posturi tv le transmit!

AC Milan-Juventus  (Sâmbătă ora 21 45)

AC Milan a început foarte bine acest campionat având 2 victorii din tot atâtea meciuri,ultima dintre ele împotriva celor de la Parma într-un meci superb terminat cu victoria diavolilor roşii 5-4.
Juventus este şi ea în grafic cu la fel de multe puncte ca echipa din Milan, dar şi cu o victorie contra celor de la Malmo în grupele Champions League.

AC Milan-Juventus va fi transmis Sâmbătă început cu ora 21 45 de Digisport 1


Manchester City-Chelsea (Duminică ora 18 00) 

Cetăţenii vin după un insucces atât în campionat cât şi în Champions League, oaspeţii au marcat cel puţin odată în fiecare meci de până acum astfel, derby-ul britanic se anunţă unul cu multe goluri.

Manchester City-Chelsea va fi transmis Duminică de la ora 18 00 de Eurosport 1.

Wolfsburg-Leverkusen  (Duminică ora 16 30)

Deşi în fiecare an Leverkusen se anunţă una dintre echipele ce se vor bate la titlu, mereu aceştia nu reuşesc să termine mai sus de locul 3. Totuşi, anul acesta, Leverkusen a reuşit meciuri superbe în campionat şi speră să îşi depăşească condiţia. Wolfsburg este şi ea o echipă de top din Bundesliga ce este de asemenea angrenată şi în competiţii europene, iar atunci când ai jucători precum De Bruyne sau Olic nu te poți gândi decât că vei marca goluri meci de meci.

Wolfsburg-Leverkusen nu este televizat. Însă, poate fi văzut online. 

 PSG-Lyon (Duminică ora 22 00)

PSG a avut până în acest moment un început de sezon oscilant astfel, Zlatan și compania vor dori să recupereze punctele pierdute în primele etape. La polulu opus, deși vin după o victorie cu AS Monaco, Lyon merge din ce în ce mai prost având doar locul 13 în campionat.

PSG-Lyon va fi transmis de la ora 22 00 de Digisport 3.


Petrolul-Steaua ( Duminică ora 21 00)

După ce și-a schimbat antrenorul, dar și după ce Adrian Mutu și-a anunțat plecarea de la echipă prinzând un contract în India, Petrolul încearcă o victorie în fața Stelei ce i-ar aduce din nou aproape de primul loc. La polul opus, Steaua face spectacol, venind cu un moral bun după meciul de acasă cu danezii de la Aalborg terminat cu victoria roș-albaștrilor 6-0.

Petrolul-Steaua va fi transmis de la ora 21 00 de DolceSport 1.


Translate