Monday, June 23, 2014

Mentalitate de 2 bani a celor de la GSP!

Căutând ştirea care circulă pe net, cea în care Radamel Falcao ar fi din sezonul viitor la Real Madrid pentru suma de 40 de milioane de euro, am intrat pe site-ul celor de la GSP. Am rămas foarte şocat de atitudinea pe care o au aceştia faţă de prima adversară a Stelei în acest sezon de Champions League. Într-adevarăr, Steaua este favorită pentru calificarea în turul următor, deşi a picat cu cel mai greu adversar. Stromsgodset din Norvegia este o echipă peste media celorlate pe care le putea întâlni Steaua, şi anume: Valleta (Luxemburg), FC, Santa Coloma (Andorra), FC Aktobe (Kazakhstan), Zalgiris (Lituania) şi exemplele pot continua cu tot felul de echipe ale căror jucători, la un loc, fac cât unul de la Steaua.
Totuşi, adversarul desemnat pentru Steaua este Stromsgodset şi nu este unul la fel de lejer pe cât se aştepta toată lumea încât să fie 88% plimbare. Nu sunt de părere că această mentalitate face bine fotbalului românesc, să ne dăm "mari" împotriva unor adversari net inferiori. Nu cred că am văzut vreodată un ziar din Anglia sau Italia să ia peste picior un adversar al echipelor lor, cu toate că acela era din Luxemburg sau Andorra. Cu toate astea, românii sunt deasupra tuturor!

În final, aş vrea să urez succes Stelei, un sezon cât bun în Champions League şi poate, deşi este destul de greu, să  ajungă în primăvara aceastei competiţii.

Translate