Thursday, November 6, 2014

Sigur ai unul dintre aceste meciuri pe bilet! Vezi care sunt favoritele zilei în Europa League!

Besiktas-Partizan 1 cotă 1.45 

O victorie a gazdelor ar aduce aproape sigur o calificare în turul următor pentru echipa turcă. Partizan este ultimul loc în grupă având doar un singur punct, obţinut acasă cu Tottenham.

Dinamo Kiev-Aalborg 1 cotă 1.45 

Dinamo Kiev doreşte să demonstreze că eşecul din tur, 3-0, a fost doar din cauza oboselii datorate meciurilor din 3 în 3 zile din ultimul timp. Aalborg a reuşit prima victorie în campionat după o secetă de 5 jocuri şi vine cu un moral bun în Ucraina.

Sevilla-Standard  1 cotă 1.35 

Sevilla merge foarte bine atât în campionat cât şi în Europa, chiar dacă a pierdut pe terenul celor de la Athletic Bilbao scor 1-0, Sevilla este la doar 2 puncte de primul loc din Primera Division ocupat de Real Madrid. La polul opus, deşi vine după două victorii, Standard se află într-o perioadă dificilă. Neavând rezultatele aşteptate pe plan intern, suporterii sunt nemulţumiţi şi chiar au oprit meciul de acum 3 etape cu Waregem cerând socoteală jucătorilor şi conducerii pentru rezultatele slabe.

Napoli-Young Boys 1 cotă 1.4 peste 2.5 goluri cotă 1.55

Napoli vine după un meci foarte bun iar, împotriva celor de la Young Boys va folosi cu siguranţă primul 11, dorind o calificare în primăvara europeană.Totuşi, italienii nu au o apărare foarte bună şi cu siguranţă vor primi cel puţin un gol de la echipa cehă. Napoli are totuşi cu ce se lăuda, atacul format din Callejon şi Higuain are 12 goluri marcate în campionat.

Wolfsburg-Krasnodar 1 cotă 1.45  handicap 1 cotă 2.00

Wolfsburg este surpriza plăcută a Bundesligii în acest moment, aflându-se la 4 puncte în spatele celor de la Bayern Munchen şi ocupând locul  2. De altfel, cel mai mare câştig pentru echipa germană îl reprezintă venirea lui De Bruyne, ce are cele mai multe assist-uri ale echipei. FC Krasnodar ocupă locul 3 în Rusia, la 11 puncte de liderul Zenit.

Translate